Etkinlikler

Üniversitelerin İncileri

Yazan: , tarih: 18 Temmuz 2011

Üniversitelerin İncileri

İnci Akü insan kaynaklarına yaptığı eğitim yatırımlarına bir yenisini ekleyerek mezun olmadan kariyer eğitimi amaçlayan “Üniversitelerin İncileri” projesini hayata geçirdi.

2010 yılında Türkiye’nin değişik üniversiteleriyle bağlantıya geçilerek seçilen öğrenciler 2011 yılı Nisan ayında aktif olarak projeye dahil oldular. İstanbul, İzmir, Ankara’da okuyan sekiz üniversite öğrencisi İzmir’de yapılan “Üniversitelerin İncileri” eğitim kampında hem proje kapsamında eğitim aldılar hem de İnci Holding ve İnci Akü üst yönetimiyle farklı toplantılar yaparak bilgi alışverişinde bulundular. Beş gün süren kampta, gençler gezi ve eğlence programıyla da kaynaşma imkanı buldular.
Proje kapsamında İnci Akü desteğiyle, üniversitelerde birçok alanda uzmanlar eğitim seminerleri vererek gençlerle, iş yaşamı öncesinde bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Ayrıca projeye katılan “Üniversitelerin İncileri” gençler üst düzey yöneticilerden mentorlük-koçluk desteği alacak. İnci Akü marka elçisi olan öğrenciler; bölüm toplantılarına katılma, üst düzey yöneticiler ile birebir çalışma imkanı elde ederken performans değerlendirme sistemine de dahil olarak kendilerini geliştirme şansı elde edecek.
Sayısı şu an sekiz olan İnci Akü marka elçisinin önümüzdeki üç yılda 20 elçiye ulaşması ve projenin 15 üniversiteye çıkarılması hedefleniyor.
Üniversitelerin İncileri, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şerife İnci Eren, Neşe Gök ile.
 Üniversitelerin İnci'leri İnci Akü Ar-Ge Mühendisleri ile.
ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 12:16 PM Apr 25