Etkinlikler

Maxion İnci Jant Grubu Başarılarını Ödüllerle Taçlandırıyor

Yazan: , tarih: 22 Mayıs 2014

Küresel otomotiv ana sanayinin en önemli jant tedarikçilerinden İnci Holding iştiraki, Hayes Lemmerz (HL) Türkiye Operasyonları’nın, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 4 fabrikasından biri olan binek araçlar için jant üretimi gerçekleştiren Hayes Lemmerz İnci Çelik Fabrikası, Ford Otosan İmalatçılar Zirvesinde ”Gümüş Yıldız” başarılı tedarikçi ödülüne, Toyota Avrupa tarafından da geçen yıldan sonra bu yıl yine “Kalite Ödülü”ne layık görüldü.  HL Jantaş Fabrikası, Otomotiv Sanayici Derneği (OSD) OEM müşterilerinin oy birliği ile de “Yan Sanayi Başarı Ödülü”nü aldı.

Türkiye’nin en büyük jant üretim kapasitesine sahip olan HL Türkiye Operasyonları, Hayes Lemmerz İnci Çelik binek araç jant fabrikası, kalite, sevkiyat, Q1 skoru ve maliyet düşürme çalışmaları konularında 2013 yılında göstermiş olduğu performansı ile Ford Otosan İmalatçılar Zirvesinde “Gümüş Yıldız” başarılı tedarikçi ödülüne layık görüldü. İnci Çelik ayrıca, Toyota Avrupa’dan da kalite konusundaki performansından dolayı geçen yıldan sonra bu yılda başarı ödülünü aldı. Toyata Avrupa tarafından daha önce “Proje Yönetimi” ödülünü alan HL İnci Çelik, geçtiğimiz yıl da ürün kalitesindeki 2012 performansı ile “Kalite Ödülü”nün sahibi olmuştu. HL İnci Çelik, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden birisi olan ve kalite felsefesini dünyada kabul ettirmiş bir OEM olan Toyota’dan aldığı ödül ile başarısını tescillemiş oldu.

HL Jantaş ve HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim alınan ödüllerle ilgili yaptığı konuşmasında, “Başarımız ve ödüller tesadüf değil, olağanüstü performansımızın belgesi. Muhteşem takım oyunu ile elde ettiğimiz bu sonuçları her bir ekip arkadaşım mükemmeli yakalayacağına inandığı için elde ettik. Türkiye’nin lider jant üreticisi olarak tedarikçilerimiz nezdinde performansımızın ödüllendirilemesi bize gurur verdi. Ford Otosan ile çok uzun yıllara dayanan güvenilir bir ilişkimiz var. Aldığımız ödül, bu değerli ilişkimizi daha da pekiştirdi. Ford Otosan’ın tek tedarikçisi olmanın da gururunu yaşıyoruz. Dünya genelinde kalite anlayışı ile kendini kanıtlamış bir kurum olan Japon üretici ve OEM müşterimiz Toyota’dan da bu yıl kalite konusunda ikinci kez aldığımız ödül doğru adımlar attığımızı kanıtladı. Tüm aldığımız ödül Avrupa bölgesini kapsadığından uluslararası nitelikte bir ödül olması kalitemizin uluslararası başarı düzeyini göstermektedir. HL Türkiye Operasyonları Maxion Wheels’in 22 fabrikası arasında da bir adım önde. Otomotiv sektörüne lider pozisyonda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.
 


Hayes Lemmerz İnci Çelik "Kalite" Ödülü


Hayes Lemmerz Jantaş "Yan Sanayi Başarı" Ödülü


Hayes Lemmerz İnci Çelik ”Gümüş Yıldız” Başarılı Tedarikçi Ödülü

ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 05:00 PM Apr 25