Etkinlikler

Meral İnci Zaim FBN-I 25. Yıldönümü İçin Pariste

Yazan: , tarih: 15 Temmuz 2014

13 Haziran 2014 tarihinde, FBN (The Family Business Network) International 25. Yıldönümü – Bilgilendirme Gezileri, Aile Ziyaretleri ve Gala Yemeği, Paris – Chateau of Versailles / Fransa’da düzenlendi.

25. Yıldönümüne TAİDER Aile İşletmeleri Derneği – FBN Türkiye üyelerinden İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meral İnci Zaim, HL Jantaş ile HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, FBN-I Yönetim Kurulu Üyesi – TAİDER Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Şerife İnci Eren ve İnci ailesinden Ümit İnci Elbirlik,  Şelale Zaim, Onur Eren ile Özlem Eren katılımda bulundular.

2007 yılında Hükümetlerarası İklim Değişikliği Paneliyle birlikte Nobel Barış Ödülüne uygun görülen ABD’li siyaset ve iş adamı Al Gore, Gelecek Nesil FBN üyeleri ile akşam yemeği etkinliğinde bir araya gelirken, bir başka gün FBN üyeleri de düzenlenen Gala Gecesinde küresel ısınmanın dünya üzerine etkisi ile firmaların sürdürülebilir adımlarını nasıl atmaları gerektiği konularında yapmış olduğu konuşma ile eski Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısını dinlemiş oldular. Tüm dünyadan aile şirketlerini bir araya getiren bu özel etkinliğin temasını ise “Onurlu Bir Geçmiş, Sürdürülebilir Bir Gelecek” oluşturdu. 


ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 09:11 PM Apr 18