Etkinlikler

İnci Holding Yeni Yıla Merhaba Gecesi

Yazan: , tarih: 18 Temmuz 2011

İnci Holding Yeni Yıla Merhaba Gecesi, Aralık 2010

2010 yılını başarıyla kapatan İnci Holding; her sene düzenlediği “Yeni Yıla Merhaba” gecesini tüm çalışanlarının katılımıyla 29 Aralık’ ta Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kurucu Cevdet İnci’nin 6. yıl anma töreninin de yapıldığı gecede; Cevdet İnci Teşvik Ödülleri sahiplerini bulurken, Toplumsal Mesaj Kazananları da açıklandı. Sunuculuğunu Hakan Önal’ın yaptığı Yeni Yıla Merhaba gecesinde; İnci Holding çalışanları, basın mensupları, iş dünyası, yerel yönetim temsilcileri bir araya geldi. 

Yeni Yıla Merhaba gecesinin açılış konuşmasını yapan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim; “İnci Holding 2010 yılında ihracat performansı, cirosal büyüme ve karlılıkta Ege ve Türkiye adına sevindirici sonuçlar elde etti. 32 milyon TL yatırımla hedeflenen bütçeleri ciro ve karlılıkta geçerek %40 büyüme gerçekleştirdi. 2010’da Türkiye’nin ilk dokuz ay büyüme oranının %9 olduğu düşünülürse bu rakam çok sevindiricidir. 2011 yılında da %30 cirosal büyüme bekliyoruz.” dedi. 

Zaim konuşmasına şöyle devam etti; “Yenidünya düzeninde stratejik konumu, yüksek büyüme potansiyeli ve güçlenen ekonomisi ile yıldızı parlayan bir ülkeyiz. Türkiye’nin, önümüzdeki yıllarda dünyadaki yerini daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Gururla söyleyebilirim ki, altına imzamızı attığımız birçok işte de bunu başardık. Takım ruhuyla el ele çalışan tüm takım üyelerine ve liderlerine 2010 yılında gösterdikleri başarılı çalışmalar için İnci Holding Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarımızla her zaman gurur duyan en az bizim kadar heyecanlanan sevgili Ege’li dostlarımızla birlikte ‘Dünyada bir Egeliyiz’ derken onlarla güç buluyoruz ve ailemizin ne kadar büyük olduğunu görmekten kıvanç duyuyoruz.” 

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası konseri ile devam eden Yeni Yıla Merhaba Gecesi kokteyl ile sona erdi.

ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 04:42 PM Apr 28