Hayes Lemmerz İnci Çelik Jant A.Ş. Dilme Tesisi Açılışı

2010 senesi Hayes Lemmerz İnci Çelik işletmesinde krizi fırsata çevirerek rekabet gücümüzü artırmaya yönelik verimlilik artışı sağlayan yatırım çalışmalarına hız verildiği bir yıl olmuştur.

Hayes Lemmerz Internatıonal Inc. ile İnci Holding A.Ş.’nin ortaklığında, dünyanın en büyük jant üreticisi Hayes Lemmerz İnci Çelik Jant A.Ş. Manisa Organize Sanayi Bölgesindeki mevcut yerinde 2000m2 lik ilave bina yaparak yeni Rulo Sac Dilme Tesisini kurdu.

Türkiye’de en yüksek kapasiteli (4.700.000 Adet/yıl sac jant) binek ve hafif ticari araç jant üretimi yapan Hayes Lemmerz İnci hem Yurtiçi hem de Yurtdışı otomotiv ana sanayinin en önemli çözüm ortaklarından biridir.

Dış hizmet alarak yürüttüğü rulo sac dilme işini krize rağmen aldığı yatırım kararıyla bünyesine katmıştır. Doğru yatırımlar yaparak, gelişim ve verimlilik artışlarını sağlayacak çalışmaları ön planda tutarak, rekabet avantajı sağlama ve müşterilerine daha hızlı cevap verme üstünlüğüne sahip olmuştur.

130.000 Ton/Yıl kapasiteye sahip olan rulo sac dilme tesisini 2000 m2 lik ilave bina inşaatı dahil olarak yaklaşık 5,5 ay gibi çok kısa bir sürede iyi bir takım çalışması ve akılcı yönetimiyle devreye almıştır.

18.Kuruluş yıldönümünü kutladığı gün, yeni yatırımının açılışını grup şirket yöneticileri, iş ortaklarıyla gerçekleştirdi. Açılışta Hayes Lemmerz İnci Çelik İşletmesi ve HL Jantaş Genel Müdürü Cemal Aydoğan, HL İnci ve HLJantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim konuşma yaptı.

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral Zaim; “Yeni tesisin açılışında emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Kısa bir sürede devreye alınan bu yatırım geri dönüşünün de kısa zamanda gerçekleşeceğine eminim. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Hayes Lemmerz İnci ve Hayes Lemmerz Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim şöyle devam etti; “Gelecekte jant üretimimizin 4,5 milyon adede çıkacağını ve buna bağlı olarak sac tüketiminin artacağını gözönüne alarak bu yatırımı gerçekleştirmeye karar verdik. Rekabetçi gücümüzü arttıracak bu yatırımda hızlı karar verip hızlı aksiyon almak en büyük avantajımız oldu.

Yarınlara daha güçlü yapımızla hazırız. Emek veren tüm ekip üyelerine ve birlikte çalıştığımız kuruluşlara teşekkür eder, şirketimize ve Manisa’ya hayırlı olmasını dilerim.” Hayes Lemmerz Jantaş ve Hayes Lemmerz İnci Çelik İşletmesi Genel Müdürü Cemal Aydoğan ise; “Kriz ortamına rağmen yatırımı destekleyen yönetime teşekkürlerimi borç bilirim. Tesisimiz zorlu bir hazırlık döneminden sonra 5,5 ay gibi inanılmaz bir hızda ve başarı ile devreye alındı.

Bu zorlu süreçte ekip ruhu içinde çalışan tüm arkadaşlarımı kutlarım.” şeklinde devam etti.

Arşivler
Kategoriler
twitter.com/meralincizaim
  • Yeterli covid-19 aşılama yapılıncaya kadar önlemlere devam edilirse, pandemiden çıkışımız sağlıklı ve süratli olur:… https://t.co/RnVzQfw7Hb

Tweeted on 01:40 AM Jan 23

• Yeterli aşılama yapılmadan #okullaracilmasin ! Bunu yapan ülkeler şu anda ellerinde aşı olmasına rağmen sağlık sisteminde sorunlar yaşıyor.

Tweeted on 11:55 PM Jan 20

• Önceliğimiz aşı 25 milyon aşı eğitimimizi, ekonomimizi, en önemlisi psikolojimizi daha iyi yapacaktır. Önceliğimiz… https://t.co/1an8QrJCfV

Tweeted on 12:17 AM Jan 15