Etkinlikler

İnci Holding A.Ş. Şirketler Yönetim Kurulları

Yazan: , tarih: 26 Temmuz 2012

İnci Holding A.Ş. Şirketler Yönetim Kurulları

İnci Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri şirket yönetim kurullarındaki görevlerinden belirli bir vadede ayrılıyorlar.  24 Temmuz tarihinde İnci Holding genel merkezinde gerçekleşen toplantı ile grup şirketlerindeki yöneticiler, ihtiyaçlar çerçevesinde şirket yönetim kurullarında görev almaya başladılar.

 

Konuyla ilgili değerlendirme yapan İnci Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim; yönetim bilimcilerin aile şirketlerinin nesiller boyu yaşamasının zorluklarını vurguladığını, bu başarıya en çok on aileden birinin ulaştığını belirttiklerini iletti. Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı çalkantı ve belirsizlikleri, rekabetin gücünü, ekonomik krizleri hatırlayınca İnci Holding’in bu günlere ulaşmasının anlamının daha da çarpıcı olduğuna dikkat çekti.

 

Zaim şöyle devam etti, “Aile şirketleri kurumsal yönetime önem verdikleri ölçüde kuvvetli olur. Bizler de bu yolda birlikte araştırıyor ve hep beraber sağlam adımlar ile yol alıyoruz. Tüm grup şirketlerimiz ile, İnci Grubu olarak sürdürülebilir ortak başarımız için aynı gemide, aynı yöne gideceğiz. Yeni yönetim kurullarımızın etkin bir ekip çalışması ile bu başarıyı getireceğini biliyor ve inanıyoruz.”

 

ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 08:58 AM Apr 20