Etkinlikler

EAS Akü 50. Yaşını Kutladı!

Yazan: , tarih: 9 Mayıs 2013

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından bu yıl ikinci kez "Yılın Altın Markası" seçilen EAS Akü'nün 50. yaşı İzmir Hilton Oteli'nde düzenlenen, bayilerin katıldığı gala yemeğiyle kutlandı. İnci Akü Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin güçlü markalarından, hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarında söz sahibi EAS'ın 50. yıl kutlamaları kapsamında, markanın yol haritası ve pazar hedefleri de açıklandı. Geceye katılan İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Meral İnci Zaim diğer Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber ana bayilere plaketlerini takdim ettiler. “50 Yıldır Yol Gösteren Enerji” teması ile düzenlenen gala yemeğinde konuşma yapan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, EAS’ın varlığıyla holdinge büyük güç kattığını ifade etti. Konuşmasına “İnci Holding olarak biz her zaman insanımıza inandık ve aile şirketinden kurumsal yapıya geçişimizde, bu sefer tüm çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte yine büyük bir aile olmayı başararak ilerledik. Bu başarımızın temelinde; tüm paydaşlarımıza değer yaratma ilkemiz ve sevgiye, hoşgörüye, saygıya verdiğimiz önem vardı. 2023 hedeflerimiz için bundan sonra geri sayım başlıyor. Önümüzdeki 10 yıl hedeflerimize adım adım yaklaşacağız,” şeklinde devam İnci, İnci Holding’in 2023 yılında dünyanın ilk 1000 şirketi arasında yer almasıyla beraber, Akülerin Kralı EAS’ın 60. Yılını bir holding şirketi olarak kutlayacağını belirtti.

Gecenin konuşmacıları arasında yer alan İnci Akü Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Göksel Paker de İnci Akü ve EAS Global Markalaşma Projesi’nden bahsetti. Paker, “Kurulduğu günden bugüne iş ortaklarını anlamak ve onların ihtiyaçlarına yönelik en iyi çözümleri üretmek için sürekli değişim ve gelişim ilkesi ile çalışmalarını yürüten bizler, 2000 yılında bünyemize katılan EAS markasının bugünlere başarıyla ulaşmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Biz güçlü markalara sahip bir kurum olarak hedeflerimizi büyüttük ve 2012 yılında EAS markamızın da içinde olduğu global markalaşma projesini başlattık. Global ve yerel rekabette daha da güçlenmemizi ve etkinliğimizi arttırmamızı sağlayacak EAS Marka Kılavuzumuzu oluşturduk. 2013 yılı başında bağımsız bir araştırma şirketine yaptırdığımız “Marka Memnuniyeti” araştırmasının sonuçları gösteriyor ki EAS’ın marka bilinirliliği 2012 yılında 2010 yılına göre 6 katın üzerinde artış gösterdi. EAS’ın, akü sektöründe satın alınan markalar arasında da payı artmıştır. 4 kıtada 72 ülkeye yüksek kalitede ürettiği aküleri sunan bir kurum olarak sektörün ihracat lideriyiz. Biz toplam satış gelirlerimizin yaklaşık yüzde 60’ını 72 ülkeye yaptığımız yurtdışı satışlarından elde ediyoruz” dedi ve çalışmalarının meyvelerini almaya başladıklarını belirtti.

Diğer bir yandan İncitaş Yönetim Kurulu Başkanı Selim Baybaş da yaptığı konuşmasında, hazırlanan marka araştırmalarında dünyada yer alan markaların yalnızca yüzde birinin 50 yaş ve üzerinde olduğuna ve dünyanın en köklü markalarının olduğu listede ortalama yaşın 68 olduğuna da değindi ve EAS markasının Türkiye’deki aktif 50 akü markası içinde ilk 4 arasında yer almasına vurgu yaptı.

Gece kesilen pasta ve Zeliha Sunal'ın eğlenceli sahne programıyla sona erdi.

 

 

Meral İnci Zaim ve EAS Aküleri Konya Bölge Bayiliği adına Kemal Çimen

 

 

 

 

 

ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 06:01 PM Apr 26