Etkinlikler

Hayes Lemmerz Jantaş 45. Kuruluş Yılını Kutladı

Yazan: , tarih: 7 Ocak 2014

Avrupa’nın tek çatı altında ticari ve ağır vasıta jant üretimi yapan en büyük jant üreticisi Hayes Lemmerz Jantaş, kuruluşunun 45. Yılını, 8 Kasım 2013’de İzmir Kaya Termal Otel’de kutladı. Cumhuriyet’in 90. Yılında 90 milyonuncu jantı üretmenin de gururunun yaşandığı gecede, HL Jantaş Genel Müdür Cemal Aydoğan, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci ve HL İnci ve HL Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Zaim açılış konuşmalarını yaptı.

HL Jantaş Genel Müdürü Cemal Aydoğan, konuşmasında tüm çalışanlarla gurur duyduklarını ifade ederek, firmanın
Kalder “Yılın Başarılı Ekibi” ödülüne layık görüldüğüne vurgu yaptı. Taşıdıkları değerlerle başarı hikâyelerini geleceğe de taşıyacaklarına inandıklarını belirten Aydoğan, “Küresel ortağımız Maxion’un dünyadaki 21 fabrikası içinde başarı sıralamasında bu yıl da birinciyiz” dedi.  

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci de, HL Jantaş’ın tüm Grup Şirketleri arasındaki büyük öneminin altını çizdiği konuşmasında, firmanın hem ihracatta hem de yurtiçinde ana sanayi pazarındaki açık ara liderliğinin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.

HL İnci ve HL Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim ise, dünyanın dört bir yanında HL Jantaş’ın ürettiği jantların kullanılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu anlattığı konuşmasında, 10 yıl içinde İnci-Maxion Jant Grubu’nun yüzde 400 büyüdüğüne değindi. Bu ivme ile de, iki yıl içerisinde rekabet gücü ve verimlilik konularında yüzde 50’lik bir artış için çalışacaklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından “Biz Bir Aileyiz” videosunun paylaşıldığı gecede 10, 15, 20 ve 25 yıllık çalışanların plaketleri kendilerine verildi. 45. kuruluş yılı pastasının kesilmesiyle de birlikte, HL Jantaş ailesi orkestra eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.  

 



ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 10:20 AM Apr 26