Etkinlikler

İnci Holding 19 Yılda 79 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu

Yazan: , tarih: 16 Mayıs 2014

İnci Holding, kurucusu Cevdet İnci’yi Anma ve Ağaç Dikme etkinliği kapsamında her yıl olduğu gibi Ege Orman Vakfı ile birlikte, doğaya bu sene de yeni fidanlar kazandırdı.

16 Mart 2014 Pazar günü Bayraklı Laka Gölü’nde sembolik fidan dikimi için geleneksel hale gelen etkinliğe, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meral İnci Zaim, İnci Grubu yöneticileri, çalışanları ve aileleriyle beraber katıldı. Sembolik dikim sonrasında, Bornova – Gökdere’de bulunan İnci Akü Ormanına 4 bin fidan dikilerek büyük bir koru oluşturuldu.

19 yılda toplam 79 bin fidanı Ege Orman Vakfı ile doğaya kazandıran İnci Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci etkinlik dahilinde yaptığı konuşmasında, “Temeli 1952 yılında girişimci Cevdet İnci tarafından atılan İnci Holding, bugün onun temellendirdiği güçle geleceğe yürüyor. Hem kurucumuzu andığımız hem de çevremiz için katma değer sağladığımız bu etkinliğimizi geleneksel hale getirdik. Bu yıl toplam 4 bin fidan daha dikerek bugüne kadar toplam 79 bin fidanı toprakla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sürdürülebilir bir gelecek için hem üretim anlayışımızın hem de projelerimizin merkezine çevreyi koyuyoruz. Kurucumuzun girişimleri ile bu topraklarda yaratılan dönüşümü şimdi bizler sürdürüyoruz” dedi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, doğaya kazandırdığı binlerce fidan sebebiyle, İnci Grubu’na teşekkür etti ve İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci’ye plaket takdim etti.


ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 09:08 AM Apr 19