Etkinlikler

Maxion İnci ve İnci Akü TAYSAD 3.lük Ödülüne Layık Görüldü

Yazan: , tarih: 1 Nisan 2015

10 Mart 2015 tarihinde TAYSAD 37. Olağan Genel Kurul toplantısında; “Patent, Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, İhracat ve Eğitim” konularında ilk üçe giren firmalara ‘Başarı Ödülü’ verildi.

Maxion İnci Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından derneğe üye tüm firmalar arasında yapılan değerlendirmeye göre “İhracat” alanında üçüncülük ödülüne vesektörün ilk Sanayi Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezine sahip İnci Akü, geliştirdiği AR-GE projeleri ile “Faydalı Model” alanında üçüncülük ödülüne layık görüldü.

TAYSAD 37. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleşen ödül töreninde; İnci Akü adına ödülü, İnci Akü Genel Müdürü Cihan Elbirlik aldı. Aldıkları ödül ile ilgili Elbirlik, "Her biri bulunduğu sektörde öncü konumunda olan kurumların yaptığı değerlendirme sonucu bu ödülü almış olmaktan büyük gurur duyduk. Markamızı seçen müşterilerimizin en iyi tasarımı, en iyi teknolojiyi, en yüksek kaliteyi, en güçlü inovasyonu hak ettiğine yürekten inanıyoruz. Yeni projeler kapsamında yaptığımız çalışmalar bizim hem rekabette bir adım önde olmamızın göstergesi hem de global vizyonumuzun bir parçasıdır. Gerek Ar-Ge merkezimizde gerekse üniversiteler ve araştırma enstitüleriyle geliştirdiğimiz projeler kapsamında, akü bileşenleri ve teknolojisinde önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. İnci Akü olarak sadece büyüme rakamlarımızla değil, yeniliklerin elçisi olarak farklılık yaratan ve ödül alan önemli projelerimizle, değer yaratmaya devam ediyoruz. Bu ödüllerin perde arkasında, paydaşlarımızın desteği ve şirketimizi onurlandıran çalışanlarımızın yaratıcılıkları yatıyor. Bu ödül vesilesiyle TAYSAD’a,  İnci Akü’ye ve ülkemiz için yarattığımız katma değere olan inançlarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.


ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 01:52 PM Apr 25