Etkinlikler

İnci Holdingden Seferihisara 3.000 Fidan Armağan

Yazan: , tarih: 18 Temmuz 2011

İnci Holding’den Seferihisar’a 3.000 Fidan Armağan

İnci Holding çevreye ve sosyal yaşama duyarlı uygulamalarıyla bölgedeki hayata değer katmaya devam ediyor. Grup, kurucusu Cevdet İnci’yi 89. doğum gününde 3 bin fidanlık bir ağaçlandırma çalışması başlatarak andı. Seferihisar’da bulunan HL Jantaş ve HL İnci korusunun 16 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilen fidan dikim törenine Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, İnci Holding YK Başkanı Meral İnci Zaim, İnci Grubu çalışanları ve aileleri ile Seferihisar halkı katıldı.

Metin Gençol’un açılış konuşmasının ardından sırasıyla Meral İnci Zaim, HL Jantaş ve HL İnci Çelik Genel Müdürü Cemal Aydoğan ve HL İnci Alüminyum Genel Müdürü Hakan Ünlü bu anlamlı gün ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. 

Son fidanların İnci Grubu çalışanları ve aileleri tarafından toprakla buluşturulmasının ardından tören, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarının müziği eşliğinde kokteyl ile devam etti.
 

İnci Grubu Çalışanları ve Aileleri.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, İnci Holding YKB Meral İnci Zaim, HL Jantaş ve HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, HL Jantaş ve HL İnci Çelik Genel Müdürü Cemal Aydoğan ve HL İnci Alüminyum Genel Müdürü Hakan Ünlü son fidanları toprakla buluşturuyor.

 

Metin Gençol, Meral İnci Zaim’e teşekkür plaketi takdim ediyor.

ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 01:39 PM Apr 28