Etkinlikler

Meral İnci Zaim Yeni Asır CV Tasarım Jüri Değerlendirme Toplantısı ve Ödül Töreninde

Yazan: , tarih: 21 Aralık 2014

İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meral İnci Zaim 8 Aralık 2014 tarihinde, Yeni Asır Gazetesi tarafından bu sene 5.’si düzenlenen ve jüri üyesi olduğu Yeni Asır CV Tasarım Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı’na; ardından da 15 Aralık 2014 tarihinde, Yeni Asır CV Tasarım Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı.

8 Aralık’ta İzmir Kaya Termal Otel’de bir araya gelen ve aralarında İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil; İzmir Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu; İzmir Kaya Termal Otel Genel Müdürü Muzaffer Tağıl; CVyolla.com Genel Müdürü Meriç Kul; İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Başkanı Ulufer Teker; Sarıgözoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgözoğlu; Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Birsen Küçükbay Yılmaz; Elmas Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu; ETİK Başkanı Mehmet İşler; Ege Üniversitesi Ege MYO Müdürü Semih Güneş ve Yeni Asır Gazetesi Yazarı Ahmet Veli Olgundeniz’in bulunduğu jüri üyeleri titiz bir değerlendirme süreciyle, CV’leri tek tek incelediler ve puanlanmasını yaptılar. Ardından kazananlar belli oldu. Yarışmanın birincisi Öncü Özgönül, ikincisi Sinan Boyar, üçüncüsü ise Gökhan Aytaç oldu. Yeni Asır Gazetesi Yazarı Ahmet Veli Olgundeniz değerlendirme toplantısının ardından, "Yeni Asır ailesi olarak kişileri farklı düşünmeye, yenilikçi olmaya, kendilerini özgürce ifade etmeye teşvik etmek amacıyla, CV Tasarım Yarışması'nın bu yıl beşincisini düzenledik. Gençlerin kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir platform hazırlayalım istedik. Gençler kendilerine fırsat tanındığında oldukça yaratıcı çalışmalar ortaya koyabiliyorlar" şeklinde konuştu. 

15 Aralık’ta yine İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleşen Ödül Töreni’nde yarışmada dereceye girenler ödüllerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Yarışmanın birincisi Öncü Özgönül, "Ben bu yarışmayla kendimi kanıtlamak istedim. Kendimizi ifade edebileceğimiz böylesine güzel bir fırsatı bize verdiği için Yeni Asır Gazetesi'ne çok teşekkür ederim" derken yarışmanın ikincisi Sinan Boyar "Bir reklam ajansında çalışmaya yeni başladım. Bu başarı, iş yaşamıma da olumlu katkı sağladığı için benim açımdan çok değerli" dedi. Üçüncü Gökhan Aytaç ise, "Gençlerin önünü açacak yaratıcı çalışmaları teşvik eden bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diyerek düşüncelerini dile getirdi. 


ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 11:47 AM Apr 29