Etkinlikler

Meral İnci Zaim Yeni Asır 4. CV Tasarım Yarışmasında Jüri Üyeliği Yaptı

Yazan: , tarih: 7 Ocak 2014

İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meral İnci Zaim, Yeni Asır Gazetesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen CV Tasarım Yarışması'nın jüri üyelerinden biri olarak 11 Aralık 2013’te TEV İzmir Şubesi Toplantı salonunda katılımcı CV’lerini değerlendirdi. Her geçen yıl gönderilen çalışmalarda sayı ve nitelik açısından da artış yaşandığı görülürken, gönderilen yaratıcı çalışmalar, titiz bir değerlendirmeden geçirildi.

Yarışmanın diğer jüri üyelerini Katip Çelebi Üniversitesi'nden Ahmet Uran, KALDER İzmir Başkanı Osman Ünal, İşkur İl Müdürü Kadri Kabak, EGİFED Başkanı Temel Aycan Şen, Katmerciler AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, Medical Park Başhekim Yrd. Dr. Zeki Hozer, Cvyolla.com Genel Müdürü Meriç Kul, Kaya Termal Otel Genel Müdürü Muzaffer Tağıl, İzmir Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ulufer Teker, TEV İzmir Şubesi Başkanı Gülnur Soybayraktar, Address English Genel Müdürü Sinem Amaç, Yeni Asır Halkla İlişkiler Müdürü Berkin Yarar, Honeywell Ülke Müdürü Ertuğrul Tuncer ve Yeni Asır Gazetesi Yazarı Ahmet Veli Olgundeniz oluştururken, kazananlar değerlendirmenin ardından açıklandı: Üçüncü Emre Yenioğlu, ikinci İmge Bilek ve birinci Hilal Gülçiçek oldu. Nadide Özge Ozanoğlu ve Ezgi Tekgül ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
 

Yeni Asır Gazetesi Yazarı Ahmet Veli Olgundeniz düzenlenen CV Yarışmasıyla ilgili, "Yeni Asır ailesi olarak içinde yaşadığımız topluma katkı koyma düşüncesi ile gençleri farklı düşünmeye, yenilikçi olmaya, kendilerini özgürce ifade etmeye teşvik etmek amacıyla, CV Tasarım Yarışması'nın bu yıl dördüncüsünü düzenledik. Gençlerin belli bir kalıba bağlı kalmadan, sıradanlaşma döngüsünü kırarak kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir platform hazırlayalım istedik. Gençler kendilerine fırsat tanındığında oldukça yaratıcı çalışmalar ortaya koyabiliyorlar" şeklinde konuştu.
 


ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 03:59 AM Apr 27