Etkinlikler

İnci Grubu “Yeni Yıla Merhaba” Dedi

Yazan: , tarih: 6 Şubat 2014

Sektörünün köklü kuruluşlarından İnci Grubu, 20 Aralık 2013 tarihinde İzmir Arena’da geleneksel Yeni Yıla Merhaba Gecesi’ni düzenledi. İzmir Arena’da gerçekleştirilen geceye İnci Ailesi ile İnci Grubu çalışanlarından oluşan toplam 750 kişilik bir topluluk katılımda bulundu. Gecede Cevdet İnci Teşvik ve Başarı Ödülleri sahiplerini bulurken çalışanlar Aegean Band konseri ile keyifli dakikalar geçirdi.  

İnci Holding’in kurucusu Cevdet İnci’nin anıldığı gecenin sunuculuğunu İnci Ailesi 3. Kuşak temsilcisi ve Zaim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şelale Zaim üstlendi.

2005 yılından beri düzenli olarak verilen Cevdet İnci Teşvik ödüllerinde bu sene 16 proje finale kaldı. Birinciliğe Hayes Lemmerz Jantaş’ın hayata geçirdiği kamyon jantlarının üretildiği ve 5. Hat olarak bilinen hatların üretim kapasitesinin aylık üretim ortalamasının 348 adet/vardiyadan 420 adet/vardiyaya yükseltilmesini amaçlayan proje layık görüldü.  Bu proje vardiyalık üretim adet artışını sağlayarak yıllık 65.000 Euro parasal kazanç elde edilmesine ve %28.4’lük kapasite artışı elde edilmesini sağlamıştır. Birincilik ödülünü projenin lideri Hayes Lemmerz Jantaş firması üretim şefi Serkan Emen, grubu adına teslim aldı. 

Bu sene 15.’si gerçekleştirilen 2014’ün Toplumsal Mesaj ödülü ise İnci Akü Ar-Ge bölümü Proses Geliştirme Teknik Sorumlusu Evren Canyurt’a verildi. ‘Takım Çalışmasında İletişim’ konulu pek çok mesajın arasından Evren Canyurt’un “Sürekli Gelişim Doğru İletişim İle Başlar,” mesajı ödüle layık görüldü.

Gecede konuşma yapan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, “2023’te Cumhuriyetimizin 100. yılında ilk 1000’de olmak vizyonumuza giden yol haritamız kuşkusuz zor ve meşakkatli. Biz demir aldık, yola koyulduk, limandan ayrılıyoruz. 2014’de elimizde yol haritamız, cebimizde potansiyeli yüksek yeni iş projelerimizle yolumuza pupa yelken devam ediyor olacağız. Rüzgarımız bol, fırtınamız az, gözümüz ve görüşümüz açık, kalbimiz cesaret, birbirimize güven ve yaptığımız işe inançla dolu olsun. Bu geminin pek çok limanı fethedeceğine yürekten inanıyorum. Hepinize varlığınız ve şirketlerimizde çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin geri kalan kısmında, İnci-Maxion Jant Grubu Orkestrası ile İnci Holding Perküsyon Kulübünün sahneye çıkarak performanslarını sergilerken, İnci Grubu çalışanlarının çocuklarından oluşan Ponpon Çocuklar da ellerinde strateji çalışmalarının önemli mesajlarını taşıyarak geceye renk kattılar.

Ardından sahne alan Aegean Band tüm çalışanlara müzik şöleni yaşatarak geceyi sonlandırdı.

 

 

ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 06:35 AM Apr 16