Honey Seyahat

Yeni kızımızı seçiyoruz.

Yazan: , tarih: 17 Nisan 2015

La Grande Motte Motor ShowTaburelerimiz bu şekilde olacaktır.Nautitech Shipyard'ı ziyaret ediyoruz.La Grande Motte'de Günbatımı

Yeni teknemizin katamaran olmasına karar verdikten sonra taşıyıcı anneye karar vermek üzere  en önemli katamaran  fuarlarından birisi olan La Grande Motte’yi ziyaret ettik. La Grande Motte kentinde düzenlenen fuarda, çok gövdeli yelkenli ve motorlu tekneler sergileniyor.

Beğendiğimiz dört beş markanın çeşitli tiplerini dikkatle inceledik bazıları ile dolaştık. Sonunda Nautitech te karar verdik ;bizim istediğimiz dayanıklılık,sürat ve konforu sağlamaktaydı. Seçtiğimiz anneyi yerinde incelemek için fabrikaya gittik.

Katamaranımıza karar verdikten sonra işimiz azalmıştı ve biraz gezmeyi haketmiştik. Seyahatin kalan bir gününde Montpellier’e gitmeye karar verdik.

Montpellier, Fransa’nın güneybatısında, Languedoc- Roussillan bölgesindedir. Burada klasik ve modern Fransız mimarisinin çeşitli örnekleri mevcuttur. Montpellier’i keyifle geziyorduk ki ben çiçeklere  bakarken alçak bir kaldırımı görmediğim için ayağımı burkup düştüm. Neyse hemen oradaki kafeye oturup ayağıma buz koyduk. Ertesi günü ben Türkiye’ye Mustafa ise Amerika’ya uçacaktık. Uçakta yanımda oturan ortopedist beyefendi ayağımı muayene etti ve uçaktan inince acile gitmemi tavsiye etti. Neyse ben ertesi günü hastaneye gittim ve bileğimde nurtopu gibi kırığım olduğunu öğrendim.

ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
Kategoriler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 03:07 AM Apr 24