Etkinlikler

Hayes Lemmerz İnci Çelik 20 Yaşında

Yazan: , tarih: 7 Ocak 2014

İnci Holding ve Maxion Wheels Jant Grubu’nun ilk yabancı ortaklığı olan ve %80 pazar payı ile Türkiye’de lider konumda olan Hayes Lemmerz İnci Çelik, 20. Kuruluş yılını kutladı. 6 Aralık 2013 tarihinde Manisa Anemon Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte, geçmişten bugüne videosu ve ardından açılış konuşmaları gerçekleşti.

Hayes Lemmerz İnci Çelik Genel Müdürü Cemal Aydoğan, yaptığı konuşmasında firmanın 2013 yılında verimliliğinin %40 artarak Avrupa’daki saç fabrikaları içinde üretim adedini arttıran tek fabrika oldukları hususuna vurgu yaptı.

Sonrasında söz alan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci de, Türkiye’de %80 pazar payına sahip olduklarını ve İzmir’de doğarak, Türkiye’de büyüdüklerini ve dünyada güçlendiklerinin altını çizdi.

Hayes Lemmerz Türkiye Operasyonları (HLTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim ise, 20. Kuruluş yılının aslında grubun ilk yabancı ortaklılığının 20. yılı olduğunu ve o gün attıkları bu doğru adımın bugün Türkiye’yi jant operasyonlarında dünyada örnek ve lider konumuna taşıdığını belirtti. Zaim, tüm HL İnci Çelik çalışanlarına başarılı ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından “Biz Bir Aileyiz” videosunun paylaşıldığı gecede 10, 15 ve 20 yıllık çalışanlara ödülleri verildi. 20. Kuruluş yılı pastası kesildikten sonra sahne alan Grup Yankı geceye katılanlar tarafından büyük beğeniyle izlendi. 


ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 10:46 AM Apr 29