Etkinlikler

JCI Karşıyaka Şubesi Danışmanlar Kurulu Üyeleri Dönemin İlk Toplantısında Karşıyaka’nın Yeni Üyelerine Pinlerini Taktı

Yazan: , tarih: 6 Şubat 2014

İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meral İnci Zaim, 1910 yılından beri aktif olan, 18-40 yaş aralığını oluşturan üyeleri arasında deneyim alışverişini ve toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeyi amaçlayan Junior Chamber International (JCI) Derneği Karşıyaka Şubesi’nin 2014 yılı ilk toplantısına katıldı.

15 Ocak 2014’de gerçekleşen bu toplantıda Zaim, ‘Danışmanlar Kurulu Üyesi’ vasfıyla yer aldı. Danışmanlar Kurulu’nun bir başka üyesi olan Yeni Asır TV Söz Hakkı Programı Yapımcısı Op. Dr. Cüneyt Tuğrul’un da hazır bulunduğu toplantı, JCI Karşıyaka Şubesi Başkanı Süleyman Gürsel liderliğinde gerçekleşti. JCI Türkiye 2014 Saymanı Gökhan Topal ve JCI Karşıyaka 2011 Başkanı Özlem Koçanaoğulları’nın da katılımıyla toplam 29 kişinin yer aldığı toplantının gündemini, dönem hedeflerinin belirlenmesi ve yıllık çalışma planları oluşturdu.

Gecenin en çarpıcı kısmı olan ‘Pin Takma Töreni’nde” ise, Yiğit Tusder ve Nuran Kızıltuğ’a aday üyelik sürecinde gösterdikleri başarılı çalışmalara istinaden Meral İnci Zaim ve Cüneyt Tuğrul tarafından pinleri takıldı.


ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAZIN

Arşivler
twitter.com/meralincizaim
  • T

    Tweeted on 10:55 PM Apr 24